Mooie ramen en deuren, die perfect isoleren

Nooit meer tocht, en een mooier huis. Dankzij de ramen en deuren in Lichtervelde van Vinckier.

Ramen en deuren in hout, pvc en aluminium

Vinckier BVBA zorgt voor een snelle en nauwkeurige plaatsing van ramen en deuren in aluminium, hout en PVC, voornamelijk bij particulieren. Dankzij het gebruik van merkproducten als Profel kunnen we een hoge score garanderen op gebied van isolatie (thermisch en akoestisch), inbraakveiligheid en duurzaamheid.

Financiële voordelen

Wist u trouwens dat u bij de vervanging van oude ramen en deuren kan terugvallen op voordelen en premies? Voor nieuwe aluminium- of PVC-ramen met hoogrendementsglas betaalt u maar 6 procent BTW in plaats van 21 procent, en dit voor woningen ouder dan 5 jaar. Om nog maar te zwijgen van de energiefactuur, die lager zal uitvallen dankzij de betere isolatie. Het plaatsen van nieuwe ramen is dus een investering die u op termijn zeker zult terugverdienen. En natuurlijk krijgt uw woning een fraaier uitzicht, en daar gaat het in de eerste plaats toch om.

Waarom? Hierom!

Vinckier BVBA uit Lichtervelde is uw ideale partner voor het plaatsen van nieuwe ramen. Onze troeven zijn:

  • De zaakvoerder voert zelf de werken uit
  • Constructie op maat
  • Jarenlange expertise
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Gratis studie en offerte
  • Uitstekende service na verkoop

Indien u vragen heeft, meer informatie wenst of een gratis offerte wilt aanvragen, aarzel niet en contacteer ons via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.


Back to Top